Bedrijven

Sinterklaas en zijn Piet(en) komen graag bij u langs in uw winkelcentrum, meubelboulevard of bedrijf.

Sinterklaas neemt dan in overleg met u een aantal van zijn Zwarte Pieten mee.

Sinterklaas maakt een aantal rondes door uw filiaal of winkelcentrum en kan daarna plaatsnemen op een podium of gereedstaande troon. Hier kunnen de kinderen een tekening inleveren bij de Sint, samen met de Pieten dansen, zingen of op de foto met Sinterklaas. Met een bezoek van De Sinterklaas uit Purmerend en Beemster aan uw winkelcentrum bent u zeker van extra aandacht!

Een bedrijfsbezoek van de Sint is een mooie gelegenheid om iets terug te doen voor uw werknemers en hun kinderen en of kleinkinderen. De Sint en zijn Piet(en) komen langs op uw bedrijf om samen met de kinderen liedjes te zingen, cadeaus uit te pakken en pepernoten te eten. Uiteraard verteld de Sint ook de kinderen hoe lief ze zijn geweest, of wat beter zou kunnen. Dit kan ook voor de ouderen van toepassing zijn, want de Sint komt voor groot en klein.

Uiteraard mogen de kinderen bij Sinterklaas op schoot komen zitten en hun kleurplaat persoonlijk overhandigen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een professionele geluidsset in te huren (als deze niet aanwezig is) tegen kostprijs, hierdoor is het feest compleet en kunnen wij een totaal pakket leveren. Wij nemen heel veel zorgen dan uit uw handen en u kunt genieten van ons bedrijfsbezoek. De invulling van ons bedrijfsbezoek kan geheel in samenspraak met uw wensen worden afgestemd.

Interesse ? dan wil ik u wel vertellen dat u ons heel snel moet bellen

  0299 - 772550

Met vriendelijke groet
De Sint en zijn Piet(en)

Indien u referenties wenst, kunnen wij u die aanleveren, en neem ook eens een kijkje bij de foto albums.